Myrte van dijk

thuis    portretten    sculpturen    opdrachten    sieraden    projecten    lezingen    siliconen mallen    publicaties    CV    contact    ©

 
 

Latest update: 8 februari 2017

 
Exposities:
-Pop-up Galerie Bij Leth, ingang oude dierentuin, Hoofdstraat, Emmen
-Studio 1, Emmen, op afspraak
Copyright©2014 KuMy

WELKOM OP DE SITE VAN

MYRTE VAN DIJK

Beeldend kunstenaar

Beelden, schilderijen, vrij werk, kunst in opdracht, portretten, geboortebol, jubileumgeschenk, trouwgeschenken, trofeeën, monumenten, exposities,... etc.


WORKSHOPS, CURSUSSEN & TEAMBUILDING

Voor meer informatie klik hier!

“Kunst is de subjectief vormgegeven waarneming van het zijn” Myrte van Dijk

KuMy is de bedrijfsnaam van Myrte van Dijk voor allerlei freelance werkzaamheden op kunstzinnig, ambachtelijk en docerend vlak; zoals kunst in opdracht, siliconen mallen maken, werkzaamheden m.b.t. bronsgieten, lezingen, kunstcursussen, workshops, teambuilding, exposities inrichten etc.CV.html
NIEUWS
In april 2016 hebben 24 mensen uit Emmen en omgeving kort model gestaan voor mij in ‘t Lab van het Centrum Beeldende Kunst in Emmen. Met de schetsen van indrukken die ik daar maakte ben ik in mijn atelier aan de slag gegaan. Dat heeft geresulteerd in 32 reliëfs van o.a. gips, siliconen, was en karton. Materialen die ik normaal gesproken gebruik als middel om beelden van brons te kunnen maken, heb ik nu als zelfstandig materiaal gebruikt. Deze wat levenloze materialen vormden een uitdaging op zich naast mijn onderzoek om een indruk van de personen in reliëf weer te geven. Ook een vrij nieuwe manier om mijn verbeelding vorm te geven. De weten van een schilderij en een beeld overlappen elkaar in een reliëf en dat maakt deze vorm heel boeiend en spannend om de grenzen op te zoeken.
Deze eerste stap in mijn onderzoek/ontdekkingstocht op de drie beschreven niveaus (materiaal, vorm en onderwerp) is te zien in de expositie ‘Impressies, portretten in dimensies’ van 18 september tot 26 november 2016 in de Grote Kerk van Emmen.
SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van mijn exposities, lezingen, cursussen, kunstweekenden en meer?
Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief!http://eepurl.com/cwd2Z5shapeimage_11_link_0